Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Begeleid Wonen Leek/Tolbert

Zienn biedt in Leek en Tolbert Begeleid Wonen. Er is 1 woning in Leek voor 4 alleenstaanden. In Tolbert zijn 3 woningen voor gezinnen. Begeleid Wonen is bedoeld voor mensen/gezinnen die doorstromen vanuit de Crisisopvang Leek of Verlengd Verblijf Leek.

Voor wie is het begeleid Wonen Leek/Tolbert

Het is geschikt voor mensen die zichzelf goed staande houden in de maatschappij, maar voor wie alleen of geheel zelfstandig wonen nog een stap te ver is. De minimumleeftijd van de hoofdaanmelder is 18 jaar

Wat biedt begeleid Wonen Leek/Tolbert

U krijgt enkele uren begeleiding per week op afspraak. Samen met uw begeleider maakt u een begeleidings-actieplan vanuit de methodiek Krachtwerk. Dit is het uitgangspunt voor de begeleiding en gaat in op onderwerpen zoals huishouden, gezondheid, geld, post, werk, dagbesteding, sociale contacten enzovoort.

Aanmelding

Het gaat om doorstroom vanuit  de crisisopvang. In overleg met uw (traject)begeleider kunt u zich aanmelden bij het Aanmeldpunt van Zienn. Uw begeleider kan deze aanmelding ook verzorgen. Mogelijk is er een wachttijd.

Duur

De opvang binnen Begeleid Wonen Leek/Tolbert is altijd tijdelijk. De duur van het verblijf wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw situatie en het vervolgtraject.

Wat kost het verblijf bij Begeleid Wonen Leek/Tolbert

Het maandbedrag dat u aan Zienn betaald voor de huur, woonlasten, kabel en verzekeringen is afhankelijk van de grootte van de kamer/woning.

Meer

Alcohol- en middelen gebruik mag niet leiden tot overlast en/of de voortgang van begeleiding belemmeren. Gebruik mag alleen op de eigen kamer en niet in de gezamenlijke ruimtes. Het gebruik van harddrugs is niet toegestaan.

Adres:

Begeleid Wonen Leek
Begeleiding vanuit Crisisopvang Leek
Oldebertweg 61
9351 PC Leek
Tel. 0900 – 118 88 81

Openingstijden:

  • Dagelijks aanmelden:
    van 17.00 tot 21.30 uur