Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

De Loods Leeuwarden

De Loods is een locatie voor dagbesteding van Zienn in Leeuwarden waar iedereen vanaf 27 jaar met een dagbestedingsindicatie aan de slag kan.

Het aanbod van De Loods

In De Loods is van alles te doen: aan de slag met productiewerk, in de houtbewerking en in de fietsenwerkplaats. Daarnaast kan men creatief bezig zijn en meedraaien in de keuken- en schoonmaakdiensten.

Er is ruimte voor maatwerk voor wie graag wat anders wil doen. In overleg met de cliënt en onderzoekt De Loods de mogelijkheden voor ander werk. Maatwerkzaamheden zijn soms ergens anders dan in De Loods.

Voor iedereen een werkplan

Wie aan de slag is blijft actief, ontmoet anderen en leert werk- en sociale vaardigheden. Dat helpt allemaal om het leven na dakloosheid weer zo goed mogelijk op de rit te krijgen. Het doel van De Loods is dan ook om cliënten zinvolle dagbesteding te bieden waarbij in kaart wordt gebracht hoe iemand de eigen competenties kan verbeteren en ontwikkelen. Met alle deelnemers wordt een Individueel Werkplan gemaakt, waarin de cliënt en de werkbegeleider de individuele leer- en werk afspreken. De begeleiders van De Loods werken nauw samen met de begeleiders van de woon- of opvangvoorziening van Zienn waar de cliënt woont of verblijft.

Wie kunnen zich aanmelden voor De Loods?

Cliënten met (recht op) een dagbestedingsindicatie. Die valt te regelen via het wijk- of gebiedsteam en een begeleider van Zienn kan erbij helpen.

Contact

Aanmeldingen en of informatie opvragen kan via deloods@zienn.nl. Informatie is ook altijd verkrijgbaar via het Aanmeldpunt van Zienn.

Adres:

Pallasweg 10
8938 AS Leeuwarden
088 - 066 31 25