Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

De Werkerij

Via de Werkerij van Zienn kunnen zo’n 40 jongeren aan de slag met een traject richting leren, werken of dagbesteding. Kijk ook op www.dewerkerij.nl.

De arbeidsmarkt op via De Werkerij

Als je dakloos of thuisloos bent (geweest), kom je vaak niet aan leren of werken toe. Misschien was of ben je niet dakloos, maar stonden andere obstakels werken en leren in de weg. Terwijl beide best belangrijk zijn. Overdag aan de slag zijn houdt je actief en dat helpt om je leven weer in te richten zoals jij dat wilt. En een diploma of werkervaring zijn immers onmisbaar om een baan te vinden op de arbeidsmarkt. Waarmee je een zelfstandig bestaan op kunt bouwen. Via De Werkerij van Zienn kun je het werken of leren (weer) oppakken.

Je krijgt een trajectcoach

In De Werkerij krijg je een trajectcoach. Deze onderzoekt met jou welke interesses je hebt, wat bij je past, waar je goed in bent en waar je beter in kan worden. Jullie gaan na welke studie bij je past of welke werkervaringsplekken geschikt zijn. Voor wie nog niet toe is aan werk of studie, biedt De Werkerij dagbestedingsactiviteiten: catering, hout- en fietsenwerkplaats, computerwerk, sport, schoonmaakwerk, creatief bezig zijn.

Aan de slag

De bedoeling is dat jij actief bezig bent en niet thuis hoeft te zitten. Aan de slag zijn helpt in het opbouwen van een dagritme en je sociale vaardigheden. Plus: je leert veel en stoomt zo jezelf klaar voor je toekomst.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te bellen met De Werkerij op 088 – 066 31 30 of via het Aanmeldpunt van Zienn. Aanmelding mag ook via een verwijzer.

Adres:

Pallasweg 10 (industrieterrein De Hemrik)
8938 AS Leeuwarden
Tel. 088 - 066 31 30

Openingstijden:

  • Dagelijks aanmelden:
    van 17.00 tot 21.30 uur