Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

8 van Drachten & Zienn

6 augustus 2020

8 van Drachten – loop ook mee!

De 8 van Drachten gaat door! Met inachtneming van de corona-maatregelen is op zondag 13 september 2020 alweer de vijftiende editie van dit hardloop- en wandelevenement. Met dit jaar een heel nieuw hardloop- en wandelparcours door Drachten. Doe ook mee! Dat kan individueel of in een bedrijventeam. Alle informatie staat op www.8vandrachten.nl en inschrijven kan t/m 30 augustus.

Het goede doel: Zienn

Het goede doel dit jaar zijn het Sociaal Pension en de Tiny Houses van Zienn aan de Stationsweg in Drachten. Daar zijn we blij mee en trots op! In het pension en de tiny houses bieden we zo’n 30 dak- en thuisloze mensen opvang, begeleiding én een thuis. De route gaat dit jaar langs de Stationsweg en het waterpunt is bij ons sociaal pension – zie ook deze flyer.

Agatha Klijnstra, hoofd van Zienn Drachten: ‘Geweldig dat wij dit jaar het goede doel van de ‘8 van Drachten’ zijn. Van de opbrengst kunnen wij recreatieve en sportieve activiteiten organiseren voor en met bewoners. Bezig en in beweging zijn, daar zetten we op in. Namens al onze bewoners en medewerkers heel hartelijk dank aan de organisatie en alle lopers. En natuurlijk veel succes en plezier gewenst tijdens de 8 van Drachten. We zien jullie bij het waterpunt!’

Zienn Drachten

Stationsweg 118, telefoon 088 066 36 00.

www.8vandrachten.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht