Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Open Huis De Loods

10 november 2017

De Loods van Zienn draait volop! Onze cliënten vinden er een werk- en dagbestedingsplek. Kom ook kijken wat we in huis hebben tijdens ons OPEN HUIS voor buren en belangstellenden op donderdag 23 november. Van 15.00 tot 18.00 uur aan de Pallasweg 10 in Leeuwarden (bedrijventerrein Hemrik). Met muziek, palingrokerij, loterij, werkplaatsen in bedrijf, verkoop eigengemaakte producten. Bekijk ook de flyer van het Open Huis.

Aan de slag zijn helpt

Naast autonomie, waardevolle sociale relaties is zinvolle dagbesteding een van de 3 geluksfactoren in het leven! Belangrijk dus. Ook omdat je via werk/dagbesteding een dagstructuur hebt, werk- en sociale vaardigheden leert, mensen ontmoet; aan de slag zijn helpt cliënten van Zienn in de weg naar herstel!

Van alles te doen in De Loods

We zijn De Loods halverwege 2017 gestart als werk- en dagbestedingsplek voor cliënten van onze (woon)voorzieningen. Er zijn inmiddels 30 mensen aan de slag. Er is van alles te doen:

  • Productiewerk
  • Fietsenwerkplaats
  • Houtbewerking/meubelmakerij
  • Computervaardigheden
  • Creatieve activiteiten
  • Andere klussen die zich aandienen

Op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden

De Loods is gevestigd aan de Pallasweg 10 op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden. Op een bedrijventerrein zijn werk, activiteit en bedrijvigheid een gegeven en kan contact worden gelegd met naburige bedrijven. Naast De Loods komt binnenkort een nieuw project van Zienn: De Werkerij. In De Werkerij bieden we jongeren leer- en werktrajecten aan. De Werkerij gaat eind 2017 van start.

De Loods is, net als Skrep, onderdeel van de afdeling Sociale Activering binnen Zienn.

Terug naar het nieuwsoverzicht