Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Geef een Warme Winter in december - Giving Tuesday

2 december 2019

Sjaals, mutsen, handschoenen, sokken… de mensen in onze opvang- en woonlocaties kunnen ze goed gebruiken. Heb jij warme winterspullen? Geef ons een warme winter en breng ze langs op een van onze locaties. We houden de hele maand december een warme-winter-campagne en sluiten aan bij de goede doelen-actie Giving Tuesday Nederland.

#GivingTuesdayNL

Giving Tuesday is op 3 december, een wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit. Dit jaar doet Nederland voor het eerst mee, en Zienn en Het Kopland sluiten aan met de campagne Geef een Warme Winter. Niet alleen op 3 december, maar in de hele maand. Iedereen kan de hele maand december winterspullen langsbrengen. Doe je mee? Hieronder lees je hoe het werkt.

Sokken, sjaals, mutsen, handschoenen zijn altijd welkom

Veel mensen in onze opvang hebben geen of weinig warme winterspullen. Sjaals, sokken, mutsen en handschoenen zijn bij ons daarom altijd welkom. Heb jij kwalitatief nog goede spullen, die je niet gebruikt? Of wil je iets aanschaffen en doneren? Breng het naar één van onze onderstaande locaties in Groningen, Drenthe of Friesland.

Deze locaties zij inzamelpunt

We hebben meerdere locaties als inzamelpunt, zodat jij kunt bekijken welke locatie het handigste voor jou is. Je kunt bij de meeste locaties langskomen tussen 09:00 en 17:00 uur, geef bij de receptie aan dat je komt voor de Geef een Warme Winter-campagne.

  • Burgum: Prinses Margrietstraat 63
  • Drachten: Stationsweg 118
  • Emmen: Hesselterbrink 452
  • Groningen: Schoolstraat 9 – vanaf 12:00 uur
  • Groningen: Piet Fransenlaan 1
  • Hoogezand: Mansholtstraat 1-a
  • Leek: Oldebertweg 61
  • Leeuwarden: Nieuweweg 3
  • Leeuwarden: Oostergoweg 1
  • Sneek: Lemmerweg 53

Hashtag #GivingTuesdayNL

GivingTuesday is een wereldwijde actie die in Nederland wordt ondersteund met de hashtag #GivingTuesdayNL. Kom jij ons een warme winter geven en spullen langs brengen? Plaats gerust een foto van je warme wintergift op je social media. Als je #Zienn en #HetKopland (hash)tagt en ook de hashtag #GivingTuesdayNL gebruikt, krijgen onze en alle andere goede doelen-acties extra aandacht.

Heb je vragen of ideeën?

Heb je vragen over onze warme-winter-campagne of andere ideeën om leuks, moois of goeds te doen voor de cliënten in onze voorzieningen? We denken en doen graag met je mee, neem contact op met onze collega Cecielle Keizer, via de mail of via 06 23 07 85 97. Zij kan je ideeën koppelen aan een project/locatie binnen Zienn en/of met je over de mogelijkheden.

Bedankt, een fijne decembermaand en alvast een warm 2020!

Terug naar het nieuwsoverzicht