Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Kerstmarkt bij Zienn

28 november 2019

Voor de tweede keer organiseert Zienn een kerstmarkt, dit jaar op donderdag 12 december van 16.00 tot 20.00 uur in de Dagopvang van Zienn aan de Zuidergrachtswal 15/16 in Leeuwarden. Er zijn kerstkramen met leuke en mooie zelf gemaakte artikelen, muziek, een stamppottenbuffet en vooral veel gezelligheid. Iedereen is welkom!

Sfeervolle winter- en kerstmarkt

Het wordt een markt in winter- en kerstsfeer. In de verschillende kramen zijn allerlei winter- en kerstdecoraties te krijgen. Voor in de boom, aan de wand, in de vensterbank of op tafel. Vrijwel alle artikelen zijn zelfgemaakt door cliënten. Ook de kerstkramen zijn van eigen hand en cliënten leveren een bijdrage aan de catering en de optredens. Ook medewerkers doen mee. Veel Zienn-locaties zijn betrokken en met z’n allen maken we er weer een sfeervolle markt van.

Voor iedereen

Iedereen die op zoek is naar leuke kerstsnuisterijen en kerststukjes moet zeker even langskomen. Kom gerust ook rond etenstijd, want we hebben een stampottenbuffet. De markt is binnen en voor een deel ook buiten in de achtertuin van de Dagopvang. De Dagopvang zit aan de Zuidergrachtswal 15/16 in Leeuwarden.

Mogelijk met

De Zienn-kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door het Leeuwarder Ondernemers Fonds, Overwijk koffiesystemen Gorredijk, Marktkraam van Oud naar Goud Leeuwarden, Jonkman Kraamverhuur Drachten, Wietske de Vries Workshop, Haan Reclame Stiens, De Loods van Zienn, Stichting Vrienden van Zienn.

Terug naar het nieuwsoverzicht