Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Werken bij Zienn

Er werken zo’n 360 mensen bij Zienn. Soms hebben wij vacatures.

Werken bij Zienn

De medewerkers die werken bij Zienn doen dit vanuit een sterke betrokkenheid bij de doelgroep. Cliënten krijgen de ruimte zichzelf te zijn. Daarnaast leeft bij medewerkers het besef dat goede bedoelingen alleen niet genoeg zijn: bij een professionele omgang met cliënten hoort een professionele houding, een methodische werkwijze en een duidelijk begeleidingsplan.

Onze medewerkers hebben een diploma van een relevante opleiding, veelal MBO Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD).

We besteden veel aandacht aan scholing van medewerkers om de professionaliteit van het werk verder te waarborgen en te versterken met trainingen. Zo worden medewerkers jaarlijks getraind in onder meer Krachtwerk (onze begeleidingsmethodiek) en Motiverende Gespreksvoering.

Afwisselend werk

Werken in de maatschappelijke opvang is altijd boeiend. Onze cliënten hebben bijzondere levensgeschiedenissen. Hun achtergronden zijn soms moeilijk, maar beslist niet kleurloos.