Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Stage bij Zienn

Erkend leerbedrijf voor stagiaires

Zienn is een erkend leerbedrijf en heeft jaarlijks een vast aantal stageplaatsen en Beroepsopleidende Leertrajecten (BOL) beschikbaar in de woonondersteuning en de woon- en opvangvoorzieningen. Als het om stagiaires gaat, werkt Zienn samen met relevante opleidingen aan vaste scholen:

  • De Noordelijke Hogeschool Leeuwarden;
  • Stenden Hogeschool;
  • De Friese Poort;
  • het Friesland College;
  • De Hanzehogeschool;
  • Het Noorderpoortcollege.

Studenten kunnen rekenen op een goede begeleiding door een stagebegeleider. Het doel is dat de stagiaire gedurende de stageperiode steeds zelfstandiger aan de slag gaat.

Aanbod voor stagiaires

Zienn is vooral geïnteresseerd in langere (jaar)stages. Wij maken ieder jaar rond april en december ons aanbod bekend bij de stagecoördinatoren van de opleidingen aan de genoemde scholen. Zij plaatsen dan de vacatures op bijvoorbeeld blackboard. Ook via www.stagemarkt.nl is ons stage-aanbod te vinden. Sommige stagevacatures plaatsen we ook op onze site, deze vind je bij vacatures.

Solliciteer op een stage bij Zienn

Wil je graag stagelopen bij Zienn? Reageer dan op een stagevacature door je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae te mailen naar k.kuipers@zienn.nl. Wordt je brief geselecteerd, dan volgt een sollicitatiegesprek. Voor de zomervakantie (stages in september) of voor de jaarwisseling (stages in februari) is helder of je in het volgend schooljaar bij Zienn aan de slag kunt.

Het is (nog) niet mogelijk binnen Zienn een Beroepsbegeleidende Leertrajecten aan te gaan.