Zienn - opvang en ondersteuning 0900 118 88 81

Kom speeddaten met Zienn en Het Kopland!

Wij zoeken met Het Kopland regelmatig nieuwe medewerkers. Zoals medewerkers Wonen en Welzijn (te vergelijken met assistent-begeleiders). En Nachtwakers. Begeleiders soms. Wil je weten wat werken bij Zienn en Het Kopland inhoudt en welke mogelijkheden er zijn? Kom met ons speeddaten op 8 oktober in Leeuwarden of Groningen.

Speeddaten 8 oktober op 2 locaties

Je kunt met ons speeddaten in Leeuwarden of in Groningen. Zienn en het Kopland trekken samen op en je krijgt in zowel Leeuwarden als in Groningen informatie over werken bij beide organisaties.

  • Leeuwarden, Nachtopvang Zienn,¬†Oostergoweg 1-d Leeuwarden, van 11.00 tot 14.00 uur
  • Groningen, Vrouwenopvang Het Kopland, Piet Fransenlaan 1 Groningen, van 11.00 tot 14.00 uur

Welke vacatures hebben wij?

Momenteel hebben wij vacatures voor:

*de functie van medewerker Wonen en Welzijn is te vergelijken met die van assistent-begeleider

Wij zoeken heel binnenkort:
  • meerdere medewerkers Wonen en Welzijn voor een nieuw te starten team Forensisch Wonen in Emmen, meer informatie tijdens de speeddates
  • 2 nachtwakers voor de maatschappelijke opvang in Emmen, meer informatie tijdens de speeddates
Wij zoeken heel regelmatig:

Kom maar langs!

Aanmelden voor de speeddate is niet nodig, meld je 8 oktober maar bij onze Nachtopvang of Vrouwenopvang! Wat we gaan doen? Wij vertellen jou over Zienn en Het Kopland en jij ons over jou. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met dak- en thuisloze mensen of mensen die huiselijk geweld ontvluchten en dat je over de juiste diploma’s beschikt. Neem je je cv mee? Wie weet, hebben we een match. Dat laten we je zo snel mogelijk na het speeddaten weten.

Werken bij Zienn en Het Kopland


Mooi werk, mooie doelgroep

Als je op zoek bent naar sociaal werk of werk als beveiliger, houd Zienn en Het Kopland dan zeker in de gaten. Beide organisaties hebben je veel te bieden. Om te beginnen: mooi werk, voor een mooie doelgroep. We werken met dak- en thuisloze mensen, niet altijd de makkelijkste doelgroep maar altijd boeiend en kleurrijk. Het Kopland werkt ook met vrouwen die huiselijk geweld ontvluchten. Wie er ook bij ons aanklopt voor hulp, wij helpen mensen weer verder op een manier die bij ze past.

Hoe wij begeleiden

Wij begeleiden met aandacht en met respect voor iemands verhaal en eigenheid. Krachtwerk is onze begeleidingsmethodiek: we helpen mensen hun krachten te (her)ontdekken en motiveren hen deze in te zetten om weer het beste van het leven te maken.

Jij kunt rekenen op scholing en training

Om je werk goed te kunnen doen, kun je rekenen op scholing. Zo zijn er trainingen in Krachtwerk, in Motiverende Gespreksvoering, in De-escalerend werken. Er is veel mogelijk om aan je loopbaan en ontwikkeling te werken. Zo kun je beschikken over een loopbaanbudget en zijn wij vanaf 2020 aangesloten bij de GGZ Ecademy. Iedere medewerker heeft toegang tot allerhande online leermodules. Zo kun je je als zorgprofessional blijven ontwikkelen.

Ervaring opdoen in de Flexpool

De meeste vacatures hebben we in de Flexpool van Zienn en Het Kopland. Een hele mooie plek, want je wordt op verschillende woon- en opvanglocaties ingezet. Zo raak je goed thuis in het werk en zie en leer je veel. En: vanuit de Flexpool kun je solliciteren op interne vacatures. In de Flexpool krijg je een oproepcontract voor minimaal 20 uur per week.

De locaties van Zienn en Het Kopland zitten in Friesland, Groningen en Drenthe; we houden vanzelfsprekend rekening met waar je woont wanneer je vanuit de Flexpool wordt ingezet. Zo blijft je reisafstand behapbaar.

Meer over Zienn of Het Kopland?

Meer weten over Zienn of Het Kopland? Surf eens rond op deze websites. Je leest er alles over onze doelgroep, ons aanbod, onze krachtgerichte werkwijze. Je kunt onze organisaties ook volgen op de social media, zo blijf je ook op de hoogte van onze vacatures ;-).