Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

Verwijzen

Wilt u weten waar de locaties van Zienn zitten? Selecteer in de zoektool onderaan deze pagina een gemeente en er verschijnt een overzicht per gemeente. U ziet ook onder welke Zienn-regio de locatie valt, wie in de gemeente het hoofd en de intaker is. Voor gesprekken over samenwerking of maatschappelijke opvang in de gemeente is het hoofd de contactpersoon.

Over de regio-indeling van Zienn

Wij werken met een regio-indeling, waarbij één regio meerdere gemeenten omvat. Met deze regio-indeling kunnen we mensen in of vlakbij de eigen omgeving ondersteunen. We staan hiermee bovendien ook dichter bij gemeentelijke wijk- en gebiedsteams, andere verwijzers en ketenpartners.

Verwijzen en dienstenboek

Wilt u een cliënt naar ons verwijzen of bij ons aanmelden? Dat kan via het Aanmeldpunt.

Voordat u iemand naar ons gaat verwijzen, heeft u misschien specifieke vragen, zoals: Wat is de doelgroep van deze locatie? Welke instroomcriteria zijn er? Hoe zit het met contra-indicaties? De antwoorden op deze vragen vindt u in het Diensten- en productenboek van Zienn. Bij specifieke vragen over wel of niet iemand naar ons verwijzen kunt u ook bellen met de intaker in de regio of van de voorziening.

Zoektool: aanbod Zienn per gemeente

Met onderstaande zoekfunctie ontdekt u onder welke Zienn-regio een gemeente valt en welke Zienn-voorzieningen er in uw regio / gemeente zijn. Bovendien vindt u de gegevens van het hoofd en de intaker in de regio.

Goed om te wetenInterventie om dakloosheid en opvang te voorkomen is er in alle gemeenten in Friesland, Groningen en Drenthe. De opvang- en woonvoorzieningen zitten verspreid over de provincies.

Selecteer uw gemeente